• 24/7 online geopend
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden!
NL NL
8,7/10 stars 294 Reviews
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Totaal bedrag € 0,00
Home Citrusboom Sinaasappelboom
Toon filters
Fillters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

Sinaasappelboom

 

Een sinaasappelboom kopen, gezond, zuiders, decoratief

Om een sinaasappelboom te kopen hoeft u enkel op onze website uw keuze te maken. Tropic Trees, onze naam zegt het zelf, is gespecialiseerd in mediterrane bomen en planten. Een sinaasappelboom wordt niet zo vaak gekozen omdat men nog altijd het idee heeft dat hij moeilijk overwintert. Dit hoeft niet zo te zijn! Er zijn diverse soorten winterharde citrusbomen. Zij doen het in onze streken ook goed als u de nodige maatregelen treft om ze door de winter te helpen. Dit is niet zo moeilijk als het soms wel lijkt. En wanneer u uw sinaasappelboom de juiste aandacht geeft, is het een zeer dankbare boom. Het is om te beginnen een mooie boom met frisgroene bladeren en de bloesems zijn prachtig. Bloesems van de sinaasappelbomen geuren geweldig goed. Als u zalig in uw tuin zit te luieren, geniet u van zwoele aroma’s. Als u uw sinaasappelboom snoeit, bemest en water geeft zoals het hoort, draagt hij vruchten. Dit wilt u toch niet missen?
 

Exotisch fruit van uw eigen sinaasappelboom of sinaasappelplant

Als u een sinaasappelboom gaat kopen, denk dan ook aan andere vruchten. Ontdek de vele soorten citrusbomen in onze webshop zoals bijvoorbeeld de citroenboom, limoenplant en de mandarijnenboom. Samen vormen zij al een mooi assortiment aan citrusvruchten. Gaat u regelmatig rondkijken in onze webshop. Wij hebben op elk moment van het jaar een ruim assortiment citrusbomen in aanbieding. Maar wij hebben nog veel meer voor u! Ga eens voor iets unieks en kies voor fruit zoals kumquat of limequat. U weet niet goed wat dit is? Dan hebben wij nog meer rare soorten voor u: citroenkaviaar of Buddha-handjes bijvoorbeeld. U merkt het al: een sinaasappelboom kopen is de start van een hele ontdekkingsreis naar exotische fruitsoorten. Uiteraard hebben wij ook meer gekende fruitsoorten zoals vijgenbomen. Of versier bijvoorbeeld uw pergola met druiven.

Misschien had u nooit gedacht dat tuinieren met tropische planten zo leuk was? Wij van Tropic Trees helpen u graag om van uw exotische tuin een waar plezier te maken!

 

Maak er een stijlvol geheel van met de perfecte sinaasappelboom

Als u dan toch aan het tuinieren gaat, dan wenst u wellicht niet enkel een sinaasappelboom te kopen en te planten. U kunt van uw tuin ook een stijlvolle plek maken waar het heerlijk is om urenlang te genieten. Vul uw fruitbomen aan met andere bomen en planten. Denk bijvoorbeeld aan winterharde palmen, Italiaanse cipressen, magnolia’s, paradijsvogelbloemen, oleanders en nog zo veel meer. Tropic Trees biedt altijd een reeks goedkope planten aan zodat u binnen uw eigen budget uw tuin prachtig kunt inrichten. Bij elke plant leest u hoe groot hij wordt, hoe u hem moet verzorgen en wat de ideale standplaats is. Maar ons team staat ook voor u klaar om u alle inlichtingen te geven. Wij zetten alles op alles om uw exotische tuin te doen slagen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent over uw project.
 

Uw sinaasappelboom kopen bij Tropic Trees

Wij gaan met veel zorg op zoek naar diverse soorten sinaasappelbomen en andere tropische bomen, bloemen en planten. Met evenveel zorg leveren wij uw planten en bomen ook aan huis. Zo wordt een grote sinaasappelboom bijvoorbeeld op een pallet geleverd. Kleine boompjes en planten zitten in een oerdegelijke koker. Wij garanderen dat u uw sinaasappelboom in de beste conditie thuis krijgt. U bestelt online en betaalt via de betaalwijze dit u het beste uitkomt. Wij zijn gevestigd in Hengelo. Als u liever langs wilt komen op uw sinaasappelboom af te halen, dan kan dit perfect. Laat het ons gewoon weten. Kijk u al uit naar uw eigen vruchten van uw sinaasappelboom? Nog een paar dagen geduld, wij leveren uw sinaasappelboom snel bij u aan huis!