• 24/7 online geopend
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden!
NL NL
8,7/10 stars 294 Reviews
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Totaal bedrag € 0,00
Terug naar home

Aankoopregels Sunny Tree

  1. Bestelproces: Om een bestelling te plaatsen bij Sunny Tree, selecteert u de gewenste producten en volgt u het eenvoudige online bestelproces. U wordt gevraagd om uw persoonlijke gegevens in te vullen en de betaling af te ronden voordat de bestelling definitief is geplaatst.

  2. Betalingsopties: Sunny Tree accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder creditcard, PayPal, bankoverschrijving, Klarna en iDEAL. Kies de betaalmethode die het beste bij u past tijdens het afrekenen.

  3. Leveringsvoorwaarden: We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. De geschatte levertijd wordt vermeld tijdens het afrekenen. Verzendkosten zijn afhankelijk van de bestemming en de grootte van uw bestelling.

  4. Retourbeleid: Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retour aanvragen. Zorg ervoor dat de producten in ongebruikte staat zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

  5. Garantie- en terugbetalingsvoorwaarden: Sunny Tree biedt garantie op alle producten volgens de geldende wettelijke bepalingen voor planten en bomen. Meer informatie is ook te vinden in onze algemene voorwaarden. In geval van defecten of problemen met uw bestelling, neem contact op met onze klantenservice voor assistentie. Terugbetalingen worden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode.

  6. Juridische aspecten: Sunny Tree voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot online verkoop en consumentenbescherming. We verstrekken duidelijke informatie over prijzen, productkenmerken en uw rechten als consument.