• 24/7 online geopend
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden!
NL NL
10,0/10 stars 61 Reviews
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Totaal bedrag € 0,00
Home Overige Bomen & Planten Paradijsvogelbloem
Toon filters
Fillters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

Paradijsvogelbloem

Paradijsvogelbloem is ook bekend als vogelkopbloem of papegaaibekbloem. Dat laatste is echter niet helemaal correct, en echte papegaaiensnavelbloemen hebben een andere vorm. De Latijnse naam voor de Paradijsvogelbloem is Strelitzia. De naam werd in de 18e eeuw gegeven door de vrouw van koning George III van Engeland. Haar naam was Charlotte van Mecklenburg-Strelitz en ze hield van deze bloem. Binnen de Strelitzia-familie zijn er verschillende andere soorten paradijsvogelbloemen. Een prachtige plant met grote langwerpige bladeren. De bladeren staan ​​dicht bij elkaar en daartussen komt een heel mooie bloem tevoorschijn. De bloem is fel oranje met een paarsachtige tint en valt door zijn bijzondere vormgeving nog meer op. De bloemen lijken zich in een mooie waaiervorm uit te spreiden. In Zuid-Amerika wordt hij ook wel kraanvogelbloem genoemd. Bloemen zijn eigenlijk te vergelijken met kraanvleugels. Ongeacht waar het zijn naam vandaan heeft, het blijft een prachtige bloem die heel exotisch aanvoelt.

Koop een paradijsvogelbloem en kies de juiste plaats

Paradijsvogelbloemen komen uit warme oorden. Door een paradijsvogelbloem te kopen weet je zeker dat je paradijsvogelbloem zich gedraagt ​​als een kamerplant. Dit is niet verwonderlijk voor tropische planten. Daarom heeft ons assortiment een grote variatie aan bomen en planten die beschermd dienen te worden tegen vorst. Op onze website vind je bijvoorbeeld vijgenplanten voor thuis, citrusplanten voor thuis zoals sinaasappelbomen voor thuis en citroenbomen voor thuis. Houd hier rekening mee bij het kopen van Paradijsvogelbloemen. Heeft u een serre of serre, dan bloeit hier de paradijsvogel de winter. Als je geen tuin hebt, kun je paradijsvogelbloemen als kamerplant gebruiken. Bijvoorbeeld een olijfboom in pot of een kleine palmboom die binnenshuis groeit. Bougainvillea en oleander net buiten het zuiden werden ook als kamerplanten gekweekt. Al deze planten geven ons de mogelijkheid om te genieten van deze prachtige exotische planten in onze omgeving. Een paradijsvogel kamerplant helpt zeker.

Verzorg de paradijsvogelbloem

Paradijsvogel kamerplanten zijn heel gemakkelijk te houden. In de faciliteitsbeschrijving kunt u veel informatie lezen. Geef hem voldoende water, maar niet te veel. Hij houdt van potten die groot genoeg zijn. Op onze website vind je hardhouten kisten waarin Paradijsvogel kamerplanten prachtig groeien. Daarnaast houdt de paradijsvogelbloem van licht en warmte. In het voorjaar en de zomer royaal bemesten. Je kunt ook nieuwe planten kweken met snaps. werkt perfect. Snoeien is niet nodig, tenzij er bruine bladeren verschijnen. Gelieve vrij te knippen. De paradijsvogelbloem is een zeer dankbare plant als kamerplant. Vormt gemakkelijk bloemen die als snijbloem in vazen ​​kunnen worden gezet. Of geef een boeket uit eigen teelt. De ontvanger van het boeket is misschien een beetje jaloers en wil de Paradijsvogelbloem ook kopen. Het aanbevelen!

Ga naar Sunnytree om de Paradijsvogelbloem te kopen
Wij zijn erg kieskeurig bij het kopen van tropische planten. Als u besluit een paradijsvogelbloem te kopen, neem dan geen risico. Onze paradijsvogelbloemplanten komen van kwekers met jarenlange ervaring en expertise. Wanneer u onze paradijsvogelbloem als kamerplant bestelt, doen wij nogmaals een kwaliteitscontrole. Pas dan wordt de paradijsvogelbloem naar je opgestuurd.