• 24/7 online geopend
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden!
NL NL
10,0/10 stars 61 Reviews
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Totaal bedrag € 0,00
Terug naar home

Retour- en klachtenbeleid

Retourneren

Bij Sunny Tree streven we naar uw volledige tevredenheid met onze producten. Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een retourperiode van 14 dagen vanaf de ontvangst van uw product(en).

Om een retour te initiëren, dient u contact met ons op te nemen via e-mail op info@sunnytree.nl of telefonisch op 074-7472201. Na ontvangst van uw retourzending, zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op de oorspronkelijke betaalmethode.

Gelieve de producten zorgvuldig te verpakken in hun originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking terug te sturen naar ons retouradres:

Sunny Tree
Marconistraat 23
7575 AR Oldenzaal

U bent vrij om een eigen koeriersdienst te selecteren om de retouren te verzorgen. Houd er rekening mee dat de kosten en het risico van de retourzending voor uw eigen rekening zijn. Indien de retourzending beschadigd of incompleet is, behouden wij ons het recht voor om een passende restitutie toe te passen, overeenkomstig met de staat van de geretourneerde producten.

Klachten

Bij Sunny Tree streven we naar de hoogste kwaliteit van onze producten en diensten. Mocht u echter een klacht hebben, neem dan alstublieft contact met ons op via e-mail op info@sunnytree.nl of telefonisch op 074-7472201. Wij streven ernaar om klachten zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.

Uitzonderingen

Let op dat bepaalde producten, zoals bomen, struiken, planten en andere levende producten, niet geretourneerd kunnen worden zonder geldige reden, zoals schade aan het product. Indien u twijfelt over de retourmogelijkheden van een specifiek product, neem dan contact met ons op voor verdere instructies.

Aansprakelijkheid

Houd er rekening mee dat indien u het product aanplant, u het product accepteert in de staat waarin het wordt geleverd. In dergelijke gevallen is retourneren niet mogelijk, tenzij anders overeengekomen met Sunny Tree.

Terugbetalingen

Wij zullen alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor het geretourneerde product, binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw retourzending terugbetalen. De terugbetaling zal worden gedaan via dezelfde betaalmethode die u oorspronkelijk heeft gebruikt, tenzij anders overeengekomen.

Voor verdere vragen of opmerkingen over ons retour- en klachtenbeleid, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Het team van Sunny Tree